Categories

LAIDBACK

Beroligende spesialbehandling for rødmusset, irritert og sensitiv hud. Behandlingen lindrer, gjenoppbygger og styrker hudens immunforsvar. Avsluttes med en silkemyk maske som gjør huden klar og avdempet. Tid: 60 min.

ACTION

Behandlingen er effektiv for å normalisere hud som er i ubalanse. Behandlingen består av rensing og peeling med AHA, som fjerner døde hudceller i ansiktet. Behandlingen virker både mot talgansamlinger, sorte prikker i huden og betent acne. Deretter får du en avsluttende maske med alger som har en rensende, normaliserende og beroligende effekt på huden. Tid: 60 min.

FLOWER POWER

En forfriskende vitamininnsprøytning for trøtt og sliten ansiktshud. Kombinasjonen av vitamin A, B, C og E gir huden fin glans, jevn hudfarge og frisk glød. Sunne vitaminer i riktig dosering og en behagelig massasje får huden til å stråle. Tid: 60 min.

EVERGREEN

Dette er en vedlikeholdsbehandling som utsetter hudens aldringsprosesser. Den består av en aktiv anti age-behandling og avslappende massasje av ansikt, nakke, skuldre og armer. Vi benytter en massasjemetode som øker og forbedrer effekten av anti age-behandlingen. Produksjonen av elastin og hyalaronsyre i huden øker. Takket være bedre sirkulasjon og tilførsel av oksygen gjenvinner huden sin friskhet og elastisitet. Med evergreen beskytter du hudcellene mot skadelig påvirkning av stress, forurensing, sol- og skjermstråling. Tid: 75 min. les mer

FIT FOR FIGHT

Massasje av nakke og rygg for å løse opp stressknuter og ømme punkt. Gjennom dybdemassasje åpner vi opp for god blodgjennomstrømming i muskulaturen. Behandlingen bekjemper stressymptomer, fuktighetsmangel og slitasje, og lar huden få tilbake sin naturlige spenst, fuktighet, mykhet og balanse. Tid: 75 min.

LEADING LADY

Etter som årene går bør vi ta ekstra godt vare på huden vår. Det er ikke bare kroppen som trenger aktivitet for å holde seg i form. Huden trenger det også. Leading Lady aktiviserer og stimulerer hudvevet på en måte som gir gode og godt synlige resultater. Behandlingen har en sterk antioxidant effekt, som gjør huden sunn og frisk og øker fastheten vesentlig. Denne Wahwah-behandlingen er vår aller beste anbefaling for voksne kvinner og menn. Vi anbefaler kur på 4 behandlinger. Da betaler du kun for 3. les mer

GO & GLOW

Behandlingen for den travle og moderne mannen eller kvinnen som ønsker å være den beste versjonen av seg selv, samtidig som de håndterer daglig stress, og andre uunngåelige, kritiske faktorer ved bylivet. Wahwah Glow & Go adresserer alle de vanligste stressrelaterte tegnene, som dehydrering, blasshet, imperfeksjoner, fine linjer og rynker, og bremser ned livsstilsaldring, en prosess forårsaket av det moderne, hektiske, urbane liv. Tid: 45 min.

GLOW & OG DETOX

Behandlingen er en motgift for alle som ønsker å fjerne forurensning fra huden, samt forebygge uren hud og voksen akne. Klorella og vegetabilsk kull fanger opp forurensing, mens hvit ginseng balanserer huden effektivt. Behandlingen skreddersys med valg av boosters.

DETOX ME

Behandlingen fornyer stresset hud og akselerert aldring med effekten fra AHA og kraftfulle boostere, og er en motgift for alle som ønsker å fjerne forurensing fra huden, samt forebygge uren hud og voksen akne. Gir en umiddelbar glød og gjenoppliver huden.

KRYSTALLSLIPING

60 MIN
KR 900,-
Vi renser huden, og sliper deretter med krystaller. Effektiv for store dype rynker, arr og pigmenter.

SLIPING, KOLLAGEN

60 MIN
KR 1500,-
Behandlingen sliper det øvre hudlaget, før OxyGeno kaplser forbereder huden på opptak av aktive ingredienser. C02 bobler brister på hudoverflaten og øker blodsirkulasjon og hudens metabolisme. Behandlingen virker oppstrammende, forbedrer hudtonen og hudens struktur.

ULTRALYD OG HANSKE

60 MIN
KR 1290,-
Behandlingen begynner med rens, før bruk av ultralyd for å øke opptaket av ingredienser, etterfulgt av A-vitamin som skrubbes in i huden. Super for en sliten hud, rynker, linjer, arr, pigmenteringer og dobbelthake.

INTRO ANSIKT BRYN

TID: 1,5 TIME
KR 1090,-
Den perfekte starter behandling! Sammen med deg gjør terapeuten en analyse, slik at du får spesialtilpasset behandling og produkter ut fra din hudtilstand. Prisen på behandlingen blir fastsatt ut fra hva du og terapeuten blir enige om. Inkludert er også farge av vipper og bryn m/ form.

INTRO

TID: 75 MIN
KR 790,- (obs. annen pris her)
Har du ikke vært hos oss før, vil vi anbefale at du begynner med Wahwah INTRO. Her vil terapeuten sammen med deg gjøre en analyse, og anbefale hvilken behandling det kan være naturlig å starte opp med. Wahwah INTRO har ikke en fast pris, da dette vil variere noe med hvilken behandling du og teraputen blir enige om. Tid: 60 - 75 min.

STEP-BY-STEP

TID: 30 MIN
KR 0,-
Gjennom vårt personlige Skin Trim-program hjelper vi deg til å finne et (gratis ved førstegangsanalyse) pleie/selvpleie-program som er spesielt tilpasset din hud. Step-by-step består av studiobehandlinger og et vedlikeholdsprogram som du selv følger opp hjemme. Vi gir veiledning i hvordan du kan holde huden din frisk og fin, ikke bare når du er 20, men også når du er 30, 40 og 60 år. Tid: 30 min.

FORM AV BRYN

10 MIN
KR 150,-

FARG AV BRYN

10 MIN
KR 170,-

FARG AV VIPPER

15 MIN
KR 250,-

FARGE AV V/B M/FORM

30 MIN
KR 400,-

VIPPELØFT M/FARGE

60 MIN
KR 650,-

FOTPLEIE

KR 550,-

FRANSK PEDIKYR

KR 900,-

VOKS HAKE

KR 150,-

VOKS OVERLEPPE

KR 150,-

VOKS BIKINILINJE

KR 350,-

VOKS LEGGER

KR 350,-

007

Det er ikke bare på film det lønner seg å ha et velpreparert ansikt. Etter en grundig rens med peeling og fjerning av døde hudceller, framstår du med velpleid friskhet og utstråling. Huden blir behandlet med damp, dyptvirkende produkter og en ansiktsmaske spesielt tilpasset menn. Dette stimulerer blodsirkulasjonen og gjør huden sunn og spenstig. Det hele avsluttes med en behagelig, avstressende massasje av nakke og skuldre. Tid: 60 min.

THRILLER

En to-timers opptur når du føler deg trett og sliten. Wahwah thriller er en behandling som gir hele kroppen et herlig kick. Behandlingen starter med varmt fotbad, fotmassasje og fotpleie. Deretter får du avspennende rygg- og nakkemassasje med dybdemassasje av muskelknuter og ømme punkt. Det hele avsluttes med en herlig oppkvikkende ansikt- og hodebunnsmassasje. Tid: 120 min.

HAT TRICK RYGG 15 MIN

Hårfjerning med voks. Fjerner uønsket hår på en effektiv og profesjonell måte. Vi bruker behagelige spesialprodukter som lindrer og roer ned huden før og etter behandling. Pris, rygg/nakke: 520,- Tid: 15 min.

HAT TRICK RYGG 30 MIN

Hårfjerning med voks. Fjerner uønsket hår på en effektiv og profesjonell måte. Vi bruker behagelige spesialprodukter som lindrer og roer ned huden før og etter behandling. Pris, rygg/nakke: 750,- Tid: 30 min.

HAT TRICK MAGE

Hårfjerning med voks. Fjerner uønsket hår på en effektiv og profesjonell måte. Vi bruker behagelige spesialprodukter som lindrer og roer ned huden før og etter behandling. Pris, mage: 520,- Tid: 15 min.

Ultra Tone

få din drømmefigur, og langsiktig resultat. Maskinen smelter, knuser fett og cellulitt, samt strammer opp muskulaturen. Videre hjelper den kroppen å drenere bort lymfen og fjerne avfallsstoffer raskere. Ta kontakt med oss, så setter vi opp et optimalt program tilpasset nettopp deg og dine behov.

PIRUETT

KR 700,-
Behandlingen virker drenerende, slankende, avgiftende og reduserer cellulitter. I tillegg motvirker behandlingen ødem, og gir økt mikrosirkulasjon. Leireinnpakning kan også velges.

NYBAKT

Nybakt innledes med at huden blir polert med rensende fruktessenser. Deretter blir du balsamert med en silkemyk maske av frukt, vitaminer og fuktighetsgivende ingredienser. Tilførselen av naturlige vitaminer og mineralsalter gir deg fuktfylt, silkemyk og glatt hud. Rikelig med antioxidanter fra frukt- og grønnsakekstrakter gir huden en sunn friskhet og glød. Tid: 60 min.

POLISH

Kroppsskrubb

MAKEUP

KR 450,-

FEST MAKEUP

KR 650

MICROBLADING

KR 4500,-

PERM. FULLE LEPPER

KR 5500,-

PERM. ETTERFYLL

FRA KR 1500,-

Vi bruker eteriske oljer tilpasset dine behov.

SKINSURF

Få tilbake gløden og energien gjennom en grundig skrubb av hele kroppen. Du kan deretter velge mellom avslappende massasje fra varme lavasteiner eller hender. Terapeuten vil gi deg råd og tips til hvordan du best kan ivareta hud og kropp i en stresset hverdag. La spafølelsen fortsette helt hjem. - Step-by-step - 30 min kropps skrubb - 45 min massasje valgfritt med eller uten steiner Tid: 90 min.

SYVENDE HIMMEL

Unn deg et deilig pusterom fra hverdagens kjas og mas. Behandlingen består av skrubb med AHA produkter, hvor du så blir smurt inn med varm mineralrik leire/alge. Under innpakningen får du utført avslappende ansikts- og hodebunnsmassasje. - Step by step - kropp - AHA-peeling med innpakning. Velg mellom leire eller alge. - 30 min Relax Ansikt med hodebunnsmassasje Tid: 75 min.

NEW WAVE

Bølger i ny drakt! Vår bestselger har fått en oppussing, og du vil oppleve et friskt fornyelsesprogram for hele kroppen. I denne behandlingen bruker vi unike stam celler fra planteriket. Behandlingen starter med full kroppsmassasje for å stimulere blodsirkulasjon, etterfulgt av mineralrik saltskrubb. Mens du nyter innpakningen, utfører terapeuten en deilig ansiktsrens. - Step by step - 60 min kroppsmassasje - 45 min innpakning - ca.30 Relax Ansikt, under innpakning Syvende himmel Spa 60 min. Bodywork-massasje 60 min. Wahwah relax-ansiktspleie 30 min. les mer

PEELING M/ALGE

TID: 60 MIN
KR 900,-
Kroppspeeling m/dusj og algeinnpakning.

PEELING M/ALGE OG KROPPSMASSASJE

TID: 90 MIN
KR 1490,-
Kroppspeeling m/dusj, algeinnpakning og aromamassasje, hel kropp

PEELING M/ETERISK OLJE INNP. OG HEL KROPPSMASSASJE

TID: 90 MIN
KR 1490,-
Kroppspeeling m/dusj, innpakning eteriske oljer og aromamassasje, hel kropp

LUKSUS SPA PAKKE

3 TIMER
KR 2100,-
Peeling m/dusj og valgfri innpakning. Deretter får du en avslappende aromamassasje for hele kroppen, før du kan nyte godt av en deilig ansiktsbehandling.

BRUDEPAKKE

3,5 TIMER
KR 2740,-
For at du skal føle deg på ditt beste på ett av livets viktigste dager, lager vi den perfekte sammensetning for nettopp deg.

MANIKYR M/ LAKK

KR 500,-

SHELLAC

KR 400,-

ETTERFYLL NEGLER

KR 650,-

PÅSETT AV NEGL

KR 100,-

PYNT AV NEGL

KR 25,-